Volkswagen представила офіційні фото VW GOLF 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представила офіційні фото VW GOLF 2017

Технології&Авто
2032
Зовні VW Golf 2017 не отримав кардинальних змін, але косметичні поправки помітні. Зокрема, оновлений Фольксваген Гольф отримав нові бампери, а головна оптика позбулася біксенона. Про це пише Автоцентр.
У топових версіях тепер доступна LED-світлотехніка. Крім того, ходові вогні Golf отримали характерну для нових Фольксвагенів форму.
Якщо придивитися, можна помітити, що з нижньої частини передка зник радар адаптивного круїз-контролю – він “переїхав” під логотип Volkswagen на радіаторну решітку.
Ззаду, незалежно від рівня оснащення, встановлюються тільки світлодіодні ліхтарі. Трохи видозмінилися патрубки вихлопної системи і їх конструкція.
Інтер’єр Volkswagen Golf 2017 обзавівся повністю електронною панеллю приладів (дисплей діагоналлю 12.3 дюйма), новою мультимедіа-системою, системою бездротової зарядки гаджетів і можливістю роздачі Wi-Fi пасажирам.
Крім того, в топових версіях передбачено управління жестами – для регулювання гучності музики або переміщення по меню. Також салон оновленого Гольф 7 отримав нові матеріали оздоблення і можливість комбінування різних дизайнерських рішень.
Вперше серед моделей гольф-класу, Golf 2017 пропонується з системою превентивного захисту пасажирів у можливому ДТП – при ризику аварії автоматично закриваються вікна, а “розумна електроніка” підтягує ремені безпеки і готує системи до спрацьовування подушок безпеки. Плюс до цього, новий Гольф після фейсліфтингу може не тільки пригальмовувати на трасі при активації адаптивного круїз-контролю, а й “тягнутися” в заторі, витримуючи безпечну дистанцію і регулюючи швидкість (аж до повної зупинки).
Оновлений VW Golf 2017 отримав модернізовані мотори. Базовий двигун Гольф 2017 – 1,5-літровий TSI, що розвиває 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Анонсована еко-версія 1.5 TSI Bluemotion потужністю 130 к.с. При їзді накатом такий Фольксваген Гольф буде рухатися з заглушеним мотором, поки водій не торкнеться педалі газу. Німці обіцяють, що в парі з системою Старт/Стоп, яка глушить двигун при зупинках, це дозволить економити до 1 л палива на 100 км. Також передбачена система відключення циліндрів, що дозволить ще більше знизити витрату.
Старт продажів Volkswagen Golf 2017 – перша половина 2017 року. Універсал з’явиться трохи пізніше. Ціна оновленого Гольфа, швидше за все, буде не набагато вищою за вартість VW Golf 7 до рестайлінгу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас