Стало відомо, скільки втратили найбагатші люди світу після перемоги Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки втратили найбагатші люди світу після перемоги Трампа

Світ
2625
Сумарний капітал 500 найбагатших людей світу за короткий час після перемоги на виборах президента США Дональда Трампа скоротився на 41 млрд дол.
Про це повідомляє агентство Bloomberg, що складає рейтинг топ-500 багатіїв світу.
Найбагатша людина Мексики Карлос Слім втратив у результаті перемоги Трампа 5,1 млрд дол. Активи Сліма, який є п’ятим у списку найбагатших людей світу, впали на 9,2%.
Американські мільярдери, які складають третину рейтингу Bloomberg, мають найбільші доларові втрати – падіння склало 9,3 млрд дол. Сукупні чисті активи мільярдерів впали на 0,9% до 4,4 трлн дол на початку торгів у Нью-Йорку. При цьому сукупні статки десяти інших багатіїв Мексики скоротилися ще на 6,5 млрд дол.
Падіння індексів фактично нівелювало сукупне зростання в 57 млрд дол. найбагатших людей в світі, яке відбулося на початку тижня, коли ринки зросли на очікуваннях, що Клінтон переможе на виборах.
Падіння активів почалося на початку торгів в США в середу. Індекс Standard&poor’s 500 втратив 1,1% в 10 ранку в Нью-Йорку. Фондові ринки по всьому світу коливалися на новині про те, що нью-йоркський магнат нерухомості стане 45-м президентом США.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас