Concorde Capital очікує збереження зовнішньої політики США щодо України в 2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Concorde Capital очікує збереження зовнішньої політики США щодо України в 2017

Світ
391
Інвестиційна компанія Concorde Capital очікує, що вектор зовнішньої політики США щодо України в 2017 році збережеться після перемоги Дональда Трампа на президентських виборах.
Про це повідомив аналітик Concorde Capital Зенон Завада.
“Цей результат узгоджується з тим, що ми очікували напередодні виборів. Всупереч широко поширеній думці, ми не думаємо, що перемога Трампа є катастрофою для України. Зовнішня політика США щодо України не зміниться як мінімум рік. Незалежно від того, що він робить аванси президенту Росії Володимиру Путіну, Трамп не зможе зробити будь-які серйозні зміни, оскільки Конгрес США твердо підтримує санкції за незаконну анексію Криму і військову агресію на Донбасі”, – сказав він.
Він нагадав, що близько половини республіканської партії залишається ворожою по відношенню до Трампа.
Проте, якщо перший рік президентства Трампа буде успішним, він може отримати сильну громадську підтримку, а також більшість республіканців будуть згодні з його політикою.
“Як ми і заявляли протягом багатьох місяців, скасування санкцій по відношенню до Криму може початися в другій половині 2017 року”, – пояснив він.
Завада вважає, що можливий компроміс щодо Криму може або заморозити конфлікт, або допомогти Донбасу повернутися до складу української держави.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас