HONDA представила новий бюджетний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HONDA представила новий бюджетний кросовер

Технології&Авто
1562
Новий кросовер Honda WR-V був створений зусиллями бразильського підрозділу Honda. Ключовим ринком для доступного SUV стане Латинська Америка.
Про можливу появу новинки Хонда в Європі інформації поки що немає. Але цілком можливо, що WR-V повторить історію Ford Ecosport, який спочатку не планувалося продавати на європейському ринку, але в підсумку кросовер Форд став доступний і в Європі.
Назва моделі Honda WR-V розшифровується як Winsome Runabout Vehicle (приваблива компактна машина), а базою для кросовера послужила платформа Honda Jazz.
Технічні характеристики WR-V поки що не розголошуються, але можна припустити, що нова Хонда отримає 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю 116 сил. Коробка передач – механічна або автоматична (варіатор). За попередньою інформацією, Хонда Дабл-ю-ар-ві буде доступна тільки з переднім приводом.
Ціна Honda WR-V, швидше за все, буде трохи нижче, ніж вартість Ford EcoSport, який вважається основним суперником. У той же час, за чутками, бюджетний кросовер Honda буде коштувати дорожче іншого сильного конкурента – Duster.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас