Онлайн-покупки в листопаді – потужний засіб від стресу на весь рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-покупки в листопаді – потужний засіб від стресу на весь рік

Фондовий ринок
424
Дарма ви пропускали Чорні п’ятниці
У англомовному сегменті інтернету з’явились цікаві дані отримані на основі всебічного опитування покупців декількох інтернет-магазинів. За цією інформацією, покупці, які активно беруть участь у розпродажах протягом листопада та грудня, весь наступний рік почуваються більш щасливими, ніж ті, які ігнорували цей бум у кінці ро
Зацікавившись цим фактом, дослідники встановили, що справа не лише у суттєвій економії коштів. Масовані закупи у листопаді звільняють від необхідності робити рутинні закупи одягу у інший час, а вже достеменно відомо, що саме пошук та вибір одягу викликає найбільший стрес покупця. Натомість, люди мають змогу із задоволенням робити одиничні іміджеві покупки- тих речей, що підкреслюють соціальний статус власника. Найчастіше, це електроніка.
Онлайн-покупки в листопаді – потужний засіб від стресу на весь рік
Як myMeest залучає українців до світових розпродажів
myMeest –Сервіс міжнародного оператора поштових перевезень Meest Group. Компанія Meest Corporation Inc. працює в Канаді, США, Австралії, Італії, Іспанії, Португалії, Німеччині, Греції, Польщі та в країнах Східної Європи. Завдяки сервісу myMeest українські покупці мають змогу замовляти та отримувати товари з інтернет- магазинів США, Європи та Китаю, оскільки сервіс надає адресу свого складу у країні магазину як поштову адресу покупця. З цього складу покупка відправляється до України, де доставкою до покупця займається інший підрозділ оператора – компанія MeestExpress.
Онлайн-покупки в листопаді – потужний засіб від стресу на весь рік
Переваги myMeest
myMeest продуманий таким чином, щоб клієнт докладав мінімум зусиль, таким чином економлячи не лише гроші, але й час.
Економія на доставці
Сервіс пропонує послуги консолідації відправлень, якщо так зручніше для клієнта, а ще, за запитом, може зробити перепакування відправленя з метою зменшення ваги посилки до України, що може вплинути на фінальну вартість замовлення.
Онлайн-покупки в листопаді – потужний засіб від стресу на весь рік
Економія часу
myMeest доставляє товари швидше, а на їх вибір клієнт витрачає менше часу, оскільки може скористатися розгорнутим каталогом онлайн-магазинів Європи, Китаю та США, а також переліком найактуальніших знижок у заявлених магазинах.
Жоден інший оператор не надає більшого «доступу» до такої кількості європейських магазинів- біля 300.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас