LinkedIn в Росії можуть заблокувати в листопаді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LinkedIn в Росії можуть заблокувати в листопаді

Світ
671
Роскомнадзор заблокує соцмережу для встановлення ділових зв’язків і пошуку роботи LinkedIn вже в листопаді, якщо Мосміськсуд 10 листопада прийме сторону відомства.
Про це повідомила заступник голови Роскомнадзору Антоніна Приезжева.
За словами Приезжевой, відповідно до Цивільного процесуального кодексу РФ, рішення апеляційної інстанції вступає в силу негайно, тому, якщо суд підтвердить рішення суду першої інстанції, соцмережа може бути заблокована на території РФ протягом трьох днів після отримання рішення суду.
“10 листопада, буде ухвалено рішення, яке вступить в силу у відповідності з Цивільним процесуальним кодексом негайно. Буде воно на користь Роскомнадзора або на користь LinkedIn – ми не знаємо. Але воно буде в силі навіть у разі оскарження в касаційному порядку однією із сторін. Якщо Мосміськсуд залишить в силі рішення суду першої інстанції, ми повинні будемо заблокувати LinkedIn через три дні після отримання відповідного рішення Мосміськсуду”, – сказала Приезжева.
Вона також відкинула інформацію про переговори між відомством і соцмережею. “Таких переговорів не велося”, – сказала вона. Раніше представник соцмережі говорив, що компанія знаходиться у контакті з представниками Роскомнадзору з питань локалізації даних.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас