Бельгія підтримує безвізовий режим між Україною і ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бельгія підтримує безвізовий режим між Україною і ЄС

Казна та Політика
504
Климпуш-Цинцадзе зустрілася з віце-прем’єром Бельгії Дідьє Рейндерсом. Бельгія готова підтримати надання Україні безвізового режиму з Європейським союзом. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.
Так, під час робочого візиту до Брюсселя віце-прем’єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе зустрілася з віце-прем’єр-міністром, міністром закордонних і європейських справ Королівства Бельгія Дідьє Рейндерсом.
“Пан Рейндерс підтвердив, що Україна виконала абсолютно всі зобов’язання плану дій візової лібералізації, і Бельгія готова підтримати позитивне рішення щодо України. Це станеться, як тільки в тріалозі між європейськими інституціями буде вирішено питання механізму можливого призупинення дії безвізового режиму для третіх країн”, – відзначається в повідомленні.
Крім того, сторони відзначили активізацію політичного діалогу між Україною та Бельгією, в тому числі його парламентського виміру, взаємовигідне співробітництво двох країн в рамках міжнародних організацій, відновлення позитивної динаміки торговельно-економічних відносин, а також значний потенціал двостороннього співробітництва в сфері культури.
Нагадаємо, європейські інститути на цьому тижні не погодять механізм припинення дії безвізового режиму, без якого блокується скасування віз для України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас