Вибори в США: Клінтон перемогла на першій відкритій ділянці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибори в США: Клінтон перемогла на першій відкритій ділянці

Світ
1836
За підсумками голосування, Клінтон набрала чотири голоси, а Трамп – два. Кандидат в президенти на виборах в США від Демократичної партії Хілларі Клінтон перемогла на першій відкритій ділянці в місті Діксвілл-Нотч в Нью-Гемпширі.
За підсумками голосування, Клінтон набрала чотири голоси, а її опонент, кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп, отримав два голоси.
Відзначається, що виборчі дільниці на виборах в США в Діксвілл-Нотч відкрилися опівночі за місцевим часом і закрилися, як тільки всі вісім місцевих жителів проголосували. Крім голосів за Клінтон і Трампа, один голос був відданий кандидату від Лібертаріанської партії Гері Джонсону і ще один супернику Барака Обами на виборах президента в 2012 році, республіканцеві Мітту Ромні, незважаючи на те, що він не був представлений в списку кандидатів.
Відповідно до законів Нью-Гемпшира, населені пункти, де проживають менше ста потенційних виборців, можуть відкрити свої ділянки опівночі і закрити їх, як тільки всі зареєстровані виборці проголосують. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ймовірність перемоги Клінтон становить 90%.
За матеріалами:
CNN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас