Найбільші банки США на тлі виборів готуються до можливих потрясінь на ринках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільші банки США на тлі виборів готуються до можливих потрясінь на ринках

Світ
727
Ключові американські банки, включаючи Wells Fargo, J. P. Morgan, Goldman Sachs, Morgan Stanley та інші, готуються до можливих різких змін на фінансових ринках за підсумками виборів в Сполучених Штатах, повідомляє Reuters з посиланням на джерела.
За даними агентства, керівництво Morgan Stanley рекомендувало персоналу розглянути питання про використання стоп-лосс заявок за всіма необхідними позиціями. Радникам з підрозділу з управління активами було наказано підготуватися до розмов з клієнтами з приводу волатильності ринків через вибори і звернути їхню увагу на відповідні дослідження.
Банк J. P. Morgan в ніч на 9 листопада в момент підведення підсумків виведе на роботу додаткових менеджерів в Нью-Йорку, щоб посилити азіатську команду трейдерів банку в разі потреби збільшення обсягів торгів на азіатських ринках для хеджування ризиків в США. У середу банк проведе кілька конференц-коллів, щоб обговорити підсумки виборів і інвестиційні наслідки для клієнтів, включаючи інституціональних клієнтів, менеджерів з інвестицій та клієнтів з private banking, передає RNS.
Citigroup, Wells Fargo, Morgan Stanley і Bank of America після виборів також проведуть конференц-колли для своїх клієнтів і партнерів, а також дадуть вказівки щодо консультацій клієнтів менеджерам з управління активами.
У Goldman Sachs також запланована зустріч керівництва банку з лобістами з Elmendorf Ryan і CGCN Group. На думку трейдерів, ринок акцій в середу в США може качнути на 2% і більше в залежності від результату виборів президента США у вівторок, 8 листопада. Оцінка заснована на стані компаній з індексу S&З 500. Деякі банки і аналітики вважають, що в разі перемоги Дональда Трампа ринок може обрушитися істотніше і показати падіння від 3 до 5%.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас