У Великобританії зростає попит на біометричну аутентифікацію в банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Великобританії зростає попит на біометричну аутентифікацію в банках

Фінтех і Картки
315
Попит на різні види біометричної аутентифікації, такі як сканування райдужної оболонки і відбитків пальців, значно зріс з 2014 року у Великобританії, згідно з дослідженням Future Password Index 2016 (FPI).
Нові результати дослідження показують, що 60% британських споживачів розглянули використання технології сканування райдужної оболонки ока у 2016 році порівняно з 33% бажаючих два роки тому. Останні дані також підкреслюють той факт, що інші біометричні технології, такі як розпізнавання обличчя, моніторинг серцебиття і голосова верифікація, набирають популярності серед користувачів.
Нова біометрична технологія розпізнавання малюнка вен також була додана в список, після анонсування даного способу ідентифікації британським банком Barclays. Близько 37% споживачів хотіли б спробувати таку біометрію по малюнку вен.
У Великобританії зростає попит на біометричну аутентифікацію в банках
Дослідження показало, що безпека – як і раніше, вирішальний фактор при виборі банків серед британських споживачів (37%). Крім того, споживачі не повністю задоволені пропозиціями щодо безпеки від своїх банків. Так, більше чверті респондентів (26%) вказали, що їхній банк міг би зробити більше, щоб захистити дані від хакерів та інтернет-шахраїв.
Майже половина опитаних (45%) хотіли б використовувати біометричні технології для доступу до банківських рахунків, а майже третина (29%) кажуть, що вони більш схильні використовувати банк, який має біометричну ідентифікацію.
Однак, у дослідженні відзначається, що в той час, як споживчий попит продовжує зростати, біометричне прийняття залишається на низькому рівні.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас