Українець створив «розумний» пристрій для індивідуального догляду за 10 рослинами одночасно (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українець створив «розумний» пристрій для індивідуального догляду за 10 рослинами одночасно (відео)

Технології&Авто
840
Українець Володимир Малего розробив «розумний» пристрій GreeNanny, що забезпечує індивідуальний полив до 10 рослин одночасно і автоматично розраховує кількість води, необхідної для цього протягом заданого періоду. 1 листопада український стартап запустив краудфандингову кампанію на Kickstarter – на виробництво збирають $30 000.
Прилад складається з резервуара ємністю 3,2 літра, 10 трубок і контролера. Для налаштування поливу потрібно наповнити резервуар, вказати на сенсорному екрані кількість води для кожної рослини в мілілітрах – і GreeNanny відразу розрахує кількість днів, на які вистачить рідини. Якщо обсягу води в резервуарі буде недостатньо, можна підключити зовнішню посудину будь-якого об’єму, приєднавши її 10-ю трубкою в режимі донора.
Система має подвійний захист від переповнення бака при використанні зовнішнього контейнера, а також захист від втрати даних у разі відключення електроенергії. Живиться GreeNanny через USB-кабель – необхідна напруга 5V, як у смартфона.
Перші 50 бекерів отримають GreеNanny за спеціальною ціною $119. Стандартна вартість пристрою – $149. За перші три дні кампанії «няня для рослин» зібрала близько $1000. Поставки заплановані на квітень 2017 року.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас