Безрамковий Mi Mix розкупили за рекордний час — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безрамковий Mi Mix розкупили за рекордний час

Казна та Політика
1471
Китайська компанія Xiaomi, схоже, недооцінила інтерес користувачів до нового безрамкового смартфону Mi Mix. Завдяки унікальному дизайну попит на апарат виявився надзвичайно високим. Судіть самі: перша партія Xiaomi Mi Mix розійшлася всього за 10 секунд.
Один з найбільш незвичних серійних смартфонів став доступний для попереднього замовлення в п’ятницю, 4 листопада. І лише через 10 секунд перша партія Mi Mix закінчилася. Xiaomi не вказує точну кількість проданих смартфонів, тому повної картини ми поки не бачимо. За попередніми даними, новинка буде випускатися в обсязі 10 тисяч примірників на місяць. Відвантажувати більшу кількість апаратів даної моделі Xiaomi поки не може через складність виробництва керамічного корпусу для Mi Mix.
Продажі анонсованих минулого вівторка смартфонів Xiaomi Mi Mix стартували в Китаї 4 листопада за ціною 520 доларів за базову модифікацію з 4 ГБ ОЗУ і флеш-накопичувачем об’ємом 128 ГБ. Версія з 6 ГБ оперативної пам’яті, 256-Гбайт пристроєм зберігання даних і акцентами з 18-каратного золота на тильній стороні корпусу обійдеться на 70 доларів дорожче.
Наступного разу можливість придбати Xiaomi Mi Mix з’явиться 8 листопада. Яку комплектацію покупець не планує вибрати, “серцем” пристрою буде служити однокристальна система Qualcomm Snapdragon 821, а його дисплей буде мати діагональ 6,4 дюйма при роздільній здатності 2040×1080 пікселів і привертати увагу відсутністю рамок вгорі і з боків, займаючи за рахунок цього 91,3% площі лицьової поверхні.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас