У Мінекономіки визначили важливі для України світові ринки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мінекономіки визначили важливі для України світові ринки

Казна та Політика
586
Протягом 2017 року Україна планує вирушити з торговими місіями в країни Африки, Канаду і Китай. Про це повідомила заступник міністра економічного розвитку і торгівлі – торговий представник України Наталія Микольська.
“Ми вибрали країни, де нас чекають. До Африки у нас буде не одна місія, а кілька, оскільки регіон дуже великий”, – сказала Микольська.
За словами торгового представника України, другим важливим географічним ринком є Китай. “У нас недооцінений потенціал в $2 млрд експорту в Китай”, – зазначила Микольська.
Крім того, Микольська повідомила, що після підписання угоди про зону вільної торгівлі з Канадою ринок цієї країни також розглядається для створення торгової місії.
За словами торгового представника, Міністерство економіки продовжить роботу над просуванням українських товарів на ринки Євросоюзу, Сполучених Штатів і Японії. Також тривають переговори про підписання зони вільної торгівлі з Туреччиною та Ізраїлем.
“З Туреччиною в силу низки обставин, в тому числі політичних, у нас була певна пауза в діалозі, тому що відбулася зміна керівників профільних міністерств”, – сказала Микольська. Також, за її словами, ведуться активні переговори з Ізраїлем.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас