Підприємців, які допомагають в АТО, звільнили від сплати податку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємців, які допомагають в АТО, звільнили від сплати податку

Казна та Політика
1134
Уряд затвердив перелік товарів, робіт і послуг, вартість яких на період проведення антитерористичної операції (АТО) включається до витрат звичайної діяльності або на вартість яких не проводиться коригування фінансового результату до оподаткування і які були передані Збройним силам України та іншим державним воєнізованим формуванням.
Відповідне рішення затверджено постановою Кабміну №758 від 26 жовтня, опублікованою в Урядовому порталі. Згідно з повідомленням до постанови, до зазначеного переліку входять: спеціальні засоби індивідуального захисту, технічні засоби спостереження, лікарські засоби, засоби особистої гігієни, продукти харчування, предмети речового забезпечення, які добровільно передані Збройним силам, іншим утвореним відповідно до законів України воєнізованим формуванням, що утримуються за рахунок коштів державного бюджету.
У повідомленні наголошується, що це рішення уряду дозволить тимчасово, на період проведення АТО, суб’єктам господарювання, які надають благодійну допомогу учасникам спецоперації, отримати податкову пільгу зі сплати податку на прибуток.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас