Топ-5 незвичайних вакансій жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-5 незвичайних вакансій жовтня

Особисті фінанси
2557
У жовтні найбільше вакансій портали пошуку роботи фіксували серед робочих спеціальностей.
Оператор чистоти
На таку вакансію шукають кандидатів у столичному рибному магазині. За 4,5 тис. грн на місяць пропонують стежити за дотриманням санітарно-гігієнічних норм у магазині за гнучким графіком. Кандидати мають бути не молодші за 21 і не старші за 35 років. Серед основних вимог – порядність і відповідальність.
Продавець вражень
Таку вакансію оголосили в інтернет-магазині, який продає сертифікати для подарунків-вражень. Платити продавцеві вражень обіцяють 7,5 тис. грн на місяць. Основне завдання – оформлювати замовлення на купівлю подарунків.
“Потрібно роздавати листівки та говорити з відвідувачами торговельного центру, презентувати ідеї для подарунків і працювати з відмовами”, – йдеться в оголошенні.
Маршал
8 тис. грн готові платити маршалові, який обслуговуватиме картинг-центр. Має знатися на змаганнях та обслуговуванні трас і машин. Кандидати повинні мати технічну освіту.
Агент з просування фільмів на кінофестивалі
На постійну роботу з окладом у 8 тис. грн на місяць шукають агента, який має досвід подання заявок на іноземні кінофестивалі. Також повинен уміти створювати субтитри або організовувати процес їх створення, складати стратегію просування стрічок на фестивалях.
Скаут-менеджер
У київському кадровому агентстві шукають скаут-менеджера на зарплату 10 тис. грн на місяць.
“Повинен шукати потенційних кандидатів для роботи за кордоном”, – йдеться в описі до вакансії.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас