Intel інвестувала в 12 технологічних стартапів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Intel інвестувала в 12 технологічних стартапів

Фондовий ринок
350
Intel Capital є інвестиційним крилом компанії Intel Corporation. На щорічному заході Intel Capital Global Summit було оголошено про намір вкласти кошти в розвиток ще дванадцяти технологічних стартапів.
 В цілому Intel Capital планує інвестувати в ці компанії понад $38 млн.
Серед стартапів, що удостоїлися уваги Intel Capital, можна відзначити Chronocam (розробляє системи комп’ютерного зору), Embodied (займається робототехнікою), Paxata (має свої запатентовані алгоритми машинного навчання, мовної обробки і аналізу семантики), Kinduct (займається хмарними технологіями і аналізом даних), Dysonics (має понад 20 років досвіду і запатентовані технології об’ємного звучання, які можуть стати в нагоді в області віртуальної реальності), InContext Solutions (розробляє масштабовані хмарні рішення віртуальної реальності для виробників і роздрібної торгівлі). В цілому 8 стартапів створені в США, один у Франції, два в Китаї і один в Канаді.
Крім презентації нових членів клубу, Intel Capital також дала можливість показати свої досягнення стартапам, які вже отримали підтримку Intel раніше. Altia System показала комплект PanaCast 3D Virtual Reality, що транслює 4K 3D-відео в режимі реального часу, Braigo Labs представила iOS-додаток для людей з обмеженими можливостями, що має функції розпізнавання зображень і перетворення тексту на мову. NetSpeed Systems продемонструвала платформу міжсполучень для SoC, в основі якої лежить машинне навчання.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас