Порошенко засудив спроби дискредитувати роботу Гонтаревої - Шимків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко засудив спроби дискредитувати роботу Гонтаревої - Шимків

Казна та Політика
607
Президент України Петро Порошенко і учасники Національної ради реформ при президенті засудили спроби дискредитувати роботу глави Національного банку України Валерій Гонтаревої. Про це повідомив заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків за підсумками засідання Нацради.
“Усі члени Національної ради реформ засудили публічне цькування, яке носить відверто замовний характер і негативно впливає на роботу НБУ. А в умовах гібридної війни, яка ведеться проти нашої держави, це один з дестабілізуючих факторів. В умовах, коли Україна повинна виконати низку зобов’язань, а національна валюта стала стабільною – таке неприпустимо. Національна рада реформ висловила підтримку Валерії Гонтаревій і закликала до конструктивного діалогу всі політичні сили в державі”, – сказав Шимків.
Як повідомлялося, раніше ряд народних депутатів – членів парламентського комітету з питань банківської діяльності висловили недовіру голові НБУ і закликали звільнити її з займаної посади через “втрату ділової репутації”.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас