Стало відомо, коли розпочнуться аукціони з продажу активів банків-банкрутів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли розпочнуться аукціони з продажу активів банків-банкрутів

Фондовий ринок
570
Аукціони з продажу активів банків-банкрутів на електронному майданчику “ProZorro.Продажі” почнуться через 2 тижні (в першій декаді листопада).
Про це на круглому столі повідомила директор департаменту консолідованих продажів і управління активами Фонду гарантування вкладів Юлія Берещенко.
“Для початкових аукціонів у нас період 21 днів між оголошенням і його початком, щоб у ринку був час ознайомитися з активом. Для повторних аукціонів це 10 робочих днів. Тому ми побачимо продажі після нової акредитації вже в найближчі два тижні (перша декада листопада)”, – сказала вона.
Берещенко повідомила, що перша статистика з продажу на ProZorro з’явиться до кінця листопада.
За її словами, протягом 2-3 місяців торги будуть проходити в тестовому режимі.
“Якщо “ProZorro.Продажі” покаже свою ефективність, ми готові ініціювати переведення на цю систему всіх аукціонів. Але для цього нам необхідно попрацювати кілька місяців”, – сказала Берещенко.
В даний час 9 електронних майданчиків акредитовані для роботи з “ProZorro.Продажі”: ТОВ “Е-Тендер”, ТОВ “Держзакупівлі.Онлайн”, ТОВ “Юкрейн Проперті Груп”, ТОВ “Науково-виробниче підприємство “Інформаційні технології”, ТОВ “Закупівлі.ПРОМ.УА”, ПАТ “Альфа-банк”, ТОВ “Закупівлі ЮА”, ТОВ “Ньютенд” і ТОВ “ІТ-Контракт”.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас