В Україні запрацював "Uber для паркування" (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні запрацював "Uber для паркування" (відео)

Фондовий ринок
702
У жовтні 2016 року в Києві почав працювати естонський сервіс для оренди паркомісць Barking.
Додаток допоможе відшукати найближче вільне в даний момент паркомісце, а також забронювати його заздалегідь, протягом доби.
Сервіс працює з приватними майданчиками – поки запущений тільки один пілотний проект спільно з паркінгом в ТЦ Гуллівер.
Додаток Barking можна безкоштовно завантажити на Google Play і AppStore. Для відображення найближчого вільного місця парковки додаток використовує GPS-координати смартфона. Плата за паркомісце списується, коли водій залишає парковку.
Сервіс також передбачає можливість забронювати місце заздалегідь, протягом дня – наприклад, якщо водій знає, що днем поїде в центр міста, де паркінг зазвичай майже повністю зайнятий. Додаткової плати за таку послугу не стягують.
Як зазначається, основне завдання компанії в Україні на сьогодні – знайти паркування, які можна запропонувати користувачам.
Співзасновник компанії “Паркінг Україна”, що представляє сервіс Barking в Україні Тиніс Біттман запевнив, що додаток надійно захищає платіжні дані користувачів.
“Дані платіжних карт зберігаються в зашифрованому вигляді, вони дуже добре і повністю захищені від зловмисників. Також їх не може побачити ніхто з нашої компанії. Доступний для перегляду лише номер телефону клієнта”, – зазначає Біттман.
Раніше повідомлялося, що в Україні 67 онлайн-магазинів заражені шкідливим кодом, який допомагає хакерам вкрасти дані платіжних карт споживачів.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас