Акціонер «Альфа-банку» випустив єврооблігації на $50 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акціонер «Альфа-банку» випустив єврооблігації на $50 млн

Фондовий ринок
623
Акціонер «Альфа-банку» – компанія ABH Ukraine – зареєструвала п’ятий випуск єврооблігацій на суму $50 млн, – повідомила прес-служба фінустанови.
«11 жовтня компанія ABH Ukraine – єдиний акціонер «Альфа-банку» Україна», яка володіє 100% акцій банку, – випустила єврооблігації на суму $50 млн, з купонним доходом в розмірі 9% річних, щоквартальних купоном і погашенням в грудні 2018 року» , – наголошується в повідомленні.
Цінні папери були випущені з урахуванням правил, які позначені в положенні «S» комісії з цінних паперів і бірж США з лістингом на Франкфуртській фондовій біржі. «Висока довіра учасників європейського ринку боргових інструментів дозволила акціонеру «Альфа-банку», компанії ABH Ukraine, за менш ніж 12 місяців успішно здійснити п’ятий випуск єврооблігацій. Стабільно високий попит інвестиційної спільноти на облігації компанії ABH Ukraine, номіновані як у доларах США, так і в євро, дозволяє нам впевнено і послідовно продовжувати намічену стратегію розвитку», – прокоментував розміщення цінних паперів головний керуючий директор «Альфа-банку» Рушан Хвесюк.
Нагадаємо, 12 жовтня Нацбанк України погодив проведення угоди між банківськими групами ABH Holdings S.A. (ABHH, Люксембург) і UniCredit Group (UCG, Італія), в рамках якої UniCredit Group в обмін на міноритарну частку володіння в ABHH в розмірі 9,9% передає 99,8% акцій ПАТ «Укрсоцбанк» холдинговій компанії ABH Holdings S.A.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас