Samsung дасть по 100 доларів тим, хто замінить Note 7 на інший Galaxy — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung дасть по 100 доларів тим, хто замінить Note 7 на інший Galaxy

Фондовий ринок
2816
Колишні власники Galaxy Note 7 при поверненні апарату можуть отримати до 100 доларів при згоді на купівлю іншого смартфона Galaxy, наприклад, моделі Galaxy S7 або Galaxy S7 Edge.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Як зазначається, ті, хто більше не захоче купувати апарати Samsung, можуть отримати 25 доларів як знижку при купівлі смартфона іншого виробника.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що південнокорейська компанія Samsung Electronics відмовиться від використання бренду Note, під яким виходили її флагманські смартфони з великим екраном.
На початку вересня Samsung звернулася до власників своїх смартфонів Galaxy Note 7 з рекомендацією якомога швидше обміняти пристрої.
Компанія заявила про те, що девайси можуть перегріватися під час користування і вибухати. Причиною стали проблеми з акумулятором, оскільки всередині смартфонів були встановлені батареї з дефектом.
Всього Samsung відкликав близько 2,5 млн раніше проданих пристроїв в різних країнах. За два дні після старту кампанії з повернення розробник втратив 22 млрд доларів.
На початку жовтня продажі смартфона Galaxy Note 7 були відновлені в Південній Кореї. У перший день продажів, 1 жовтня, компанія продала 16 тис. пристроїв.
У перспективі, за даними аналітиків, обсяг продажів збільшиться до 20 тис. смартфонів на день.
Як повідомлялося раніше, комісія з безпеки споживчих товарів США (CPSC) оголосила про відкликання в країні Samsung Galaxy Note 7 через проблеми з акумулятором.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас