Мережу фастфудів звинувачують в несплаті податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мережу фастфудів звинувачують в несплаті податків

Фондовий ринок
829
Між українською мережею закладів швидкого харчування McFoxy і Державною фіскальною службою виник конфлікт.
Податкова інспекція Печерського району через суд заблокувала рахунки компанії. Причиною стала несплата податків на суму близько 650 тис грн. Керівництво мережі заявляє, що якщо рахунки не розблокують до кінця тижня, мережу можуть закрити.
Проблеми у мережі почалися близько місяця тому, коли представники податкової інспекції прийшли з обшуком, вилучивши комп’ютери і сервери.
Минулого тижня Печерський районний суд надав інспекції право на доступ до всіх документів компанії, які стосуються її роботи з такими постачальниками, як “Скайсіті-груп”, “Укрпромторг”, “Укрсіч”, “Фервест”, “Мері-ленд”.
Слідче управління фінансових розслідувань Державної податкової інспекції в Печерському районі підозрює керівництво компанії в ухиленні від сплати податків на додану вартість на суму 651 144 грн.
Компанія McFoxy відкрила свій перший заклад в Києві в 2009 році по сусідству з McDonald’s на Привокзальній площі. Орієнтиром для проекту стали ресторани швидкого харчування відомих західних компаній: в основі меню були картопля-фрі і страви з курки. Пізніше меню урізноманітнили салатами і бургерами з беконом.
За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб Міністерства юстиції, кінцевий бенефіціар компанії – бізнесмен Олексій Котковський, співвласник страхової компанії “Арсенал” і Інвестбанку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас