Український інвестфонд купив Рітейл-парк в Чехії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український інвестфонд купив Рітейл-парк в Чехії

Фондовий ринок
486
Інвестиційний фонд Focus Estate Fund купив Рітейл-парк Centro Ostrava в м. Острава (Чеська Республіка) загальною площею 7700 квадратних метрів, – повідомила прес-служба української компанії.
У повідомленні наголошується, що це вже друга угода в європейську торговельну нерухомість, яку фонд закрив за останні півроку: у червні було придбано торговий центр Galeria Sandomierz в Польщі. Продавцем в угоді виступив Emerging Europe Properties Fund & Discovery Group, супровід для покупця здійснювали TH TAX і Rutland Jezek. Сума покупки не називається. «Ми досить давно знаємо Emerging Europe Properties Fund & Discovery Group, як тільки ми отримали інформацію про привабливі умови продажу торгового центру, ми відразу увійшли в угоду. Centro Ostrava став ще одним якісним активом нашого інвестиційного портфеля з прибутковістю більше 10% в євро вже зараз, нульовою вакантністю, відмінним пулом рітейлерів світового рівня і можливістю девелопменту на додатковому майданчику», – прокоментував покупку керуючий партнер Focus Estate Fund Андрій Козин.
У Focus Estate Fund відзначають, що рітейл-парк Centro Ostrava розташований в м. Острава, третьому за величиною місті Чехії (після столиці Праги і Брно). Якірними орендарями торгового центру є світові бренди: Mountfield (товари для саду та басейни), Rossmann (косметика і парфумерія), Jysk (товари для будинку), Okay Electro (електротехніка), Kasa, Breno, Super Zoo і інші.
Як відомо, Focus Estate Fund – інвестфонд нерухомості зі штаб-квартирою в Києві, що фокусується на непреміальних об’єктах торгової нерухомості в країнах Центральної та Східної Європи. У планах фонду – інвестування в розвиток проектів торгової комерційної нерухомості середнього формату на найбільш динамічних ринках Європи в обсязі 50 млн євро протягом наступних 2-3 років.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас