Samsung почала виплату компенсацій за Galaxy Note 7 в Південній Кореї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung почала виплату компенсацій за Galaxy Note 7 в Південній Кореї

Фондовий ринок
251
Компанія Samsung Electronics почала в четвер виплату компенсацій і обмін смартфонів Galaxy Note 7 на інші моделі виробника в Південній Кореї.
“Відповідно до прес-релізу, кампанія триватиме до 31 грудня 2016 року. Власники смартфона можуть здати придбаний ними товар в магазини, де він був реалізований, а в разі обміну на іншу модель отримають також купон на знижку на суму 30 тисяч південнокорейських вон (близько 27 доларів)”, – йдеться в повідомленні.
 Раніше Samsung Electronics оголосила про тимчасове припинення виробництва смартфонів Galaxy Note 7 після випадків загоряння акумуляторів. До цього компанія також заявила про тимчасове припинення продажів і заміну смартфонів. Рішення було прийнято після консультацій з відповідними органами влади, в тому числі Корейським агентством технологічних стандартів. Компанія проводить розслідування повідомлень про інциденти зі смартфоном Galaxy Note 7.
Продажі моделі Galaxy Note 7 почалися в Південній Кореї 19 серпня. На початку вересня було оголошено про відкликання зі світового ринку 2,5 мільйона таких смартфонів після повідомлень про їх займання під час підзарядки, зокрема в США, Південній Кореї і на Тайвані.
В Америці компанії мобільного зв’язку AT&T і T-Mobile US припинили продажі Note 7 з міркувань безпеки. Samsung Electronics – міжнародна компанія-виробник електроніки. Штаб-квартира знаходиться в Сеулі (Південна Корея). Штат співробітників на квітень 2016 року становив близько 319 тисяч осіб в 84 країнах.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас