Не онлайн: Amazon планує відкрити продовольчі магазини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не онлайн: Amazon планує відкрити продовольчі магазини

Фондовий ринок
558
Американський гігант електронної комерції Amazon планує побудувати магазини (традиційні, не віртуальні!), в яких торгуватимуть швидкопсувними продуктами: молоком, м’ясом та ін. Використовуючи мобільні пристрої і сенсорні екрани, розміщені в самому магазині, клієнти зможуть замовити доставку продуктів, які зберігаються трохи довше, до себе додому в цей же день. Водії зможуть робити замовлення прямо в автомобіль.
Цільовою аудиторією таких магазинів Amazon вважає людей, яким необхідно придбати продукти харчування по дорозі з роботи додому. Компанія може стати серйозним конкурентом для інших продовольчих магазинів мережі супермаркетів Walmart.
Зараз приблизно 20% людей витрат припадає на бакалію. При цьому лише 2% бакалійної продукції продається онлайн. Торгівля гастрономічними товарами може стати дуже важливою для Amazon, однак компанії не варто обмежуватися лише бакалією і розширювати свій асортимент в офлайні.
Amazon запустив у Європі сервіс з доставки їжі. Поки послуга доступна тільки в Лондоні, але незабаром компанія планує розширити її географію.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас