У Росії почнуть випускати нові моделі Citroen і Peugeot — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії почнуть випускати нові моделі Citroen і Peugeot

Фондовий ринок
760
У концерні PSA прийняли рішення почати на виробничому майданчику в Калузі випуск п’яти нових моделей. Йдеться про машини, спроектовані на модульній платформі ЕМР2, а першими, за поки що не перевіреною інформацією, на конвеєр повинні стати нові мінівени Citroen SpaceTourer і Peugeot Traveller.
Про можливе розширення кількості моделей, що випускаються в Калузі, в своєму нещодавньому інтерв’ю газеті “Ведомости” повідомив генеральний директор французької компанії в Росії, Україні і в країнах СНД Крістоф Бержеран. На це є кілька причин.
Зокрема, виробничий майданчик, що на 70% належить групі PSA, відчутно недозавантажений. Крім того, французи розраховують на підписання спеціального інвестконтракту, за яким передбачаються преференції в обмін на вкладення виробником не менше ніж 750 мільйонів рублів у створення нових робочих місць.
Що стосується інших моделей, які найбільш ймовірно стануть на конвеєр виробничого майданчика в Калузі, то можна назвати фургони Jumpy/Expert, а також нове покоління кросовера Peugeot 3008.
За матеріалами:
Auto-Consulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас