Виробництво скандального Galaxy Note 7 зупинено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробництво скандального Galaxy Note 7 зупинено

Фондовий ринок
847
Південнокорейська компанія Samsung Electronics тимчасово призупинила експортне виробництво смартфонів Galaxy Note 7 через появу повідомлень про займання їхніх акумуляторів.
Про це пише Yonhap з посиланням на анонімне джерело.
За словами співрозмовника агентства, тимчасово не працюватиме завод компанії у В’єтнамі, який займається безпосередньо виробництвом продуктів розробника на експорт і міжнародними поставками.
На початку вересня Samsung звернулася до власників своїх смартфонів Galaxy Note 7 з рекомендацією якомога швидше обміняти пристрої.
Компанія заявила про те, що девайси можуть перегріватися під час користування і вибухати. Причиною стали проблеми з акумулятором, оскільки всередині смартфонів були встановлені батареї з дефектом.
Всього Samsung відкликав близько 2,5 млн раніше проданих пристроїв в різних країнах. За два дні після старту кампанії з повернення розробник втратив 22 млрд доларів.
На початку жовтня продажі смартфона Galaxy Note 7 були відновлені в Південній Кореї. У перший день продажів, 1 жовтня, компанія продала 16 тис. пристроїв.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас