Deutsche Bank розглядає різні варіанти залучення капіталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank розглядає різні варіанти залучення капіталу

Фондовий ринок
191
Керівництво Deutsche Bank веде неформальні переговори з фінкомпаніями і розглядає різні варіанти залучення капіталу, включаючи емісію акцій і продаж активів, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на інформовані джерела.
За словами джерел, інші банки готові виступити андеррайтерами розміщення акцій на суму до 5 млрд євро, якщо банку це буде потрібно – приблизно такий обсяг нових акцій DB може продати без необхідності отримувати схвалення акціонерів.
Рішення про те, проводити емісію чи ні, і якщо так, то в якому обсязі, головним чином залежатиме від штрафу, що банку доведеться заплатити регуляторам США по справі про продаж іпотечних паперів у період до 2008 року. За оцінками Bloomberg, сума складе $4-8 млрд.
Також регулятори різних країн ведуть розслідування стосовно банку по справі про відмивання коштів.
За оцінкою глави аналітичної компанії Autonomous Стюарта Грема, якщо штраф у першій справі складе $5,6 млрд, а у другій – $2,5 млрд, нестача капіталу банку досягне $9,5 млрд.
Крім того, для залучення відсутніх коштів DB може здійснити первинне розміщення акцій свого підрозділу в сфері управління активами. Під його управлінням знаходяться активи на 719 млрд євро, і вартість може становити близько 8 млрд євро.
Акції DB в ході торгів у п’ятницю дешевшають на 0,2%, його капіталізація оцінюється в 16,6 млрд євро.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас