У Росії знайшли порушення на фабриці Roshen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії знайшли порушення на фабриці Roshen

Фондовий ринок
325
Російська прокуратура заявила про численні порушення на фабриці Roshen в Липецьку, повідомила прес-служба наглядового відомства.
За заявою прокуратури, технологічна схема газового обладнання підприємства не відповідає його фактичному розташуванню, на зовнішніх ділянках газопроводів присутні сліди корозії, а на ділянках території поблизу газорозподільних мереж складуються будівельні матеріали.
Крім того, план заходів з локалізації та ліквідації наслідків аварій на небезпечних виробничих об’єктах не відповідає вимогам нормативних документів, зазначила прокуратура.
За результатами перевірки посадовим особам заводу, відповідальним за промислову безпеку, наглядове відомство винесло чотири постанови у справах про адміністративні правопорушення.
Винні посадові особи були оштрафовані на 20 тисяч рублів кожен.
Нагадаємо, 28 квітня минулого року кондитерська корпорація Roshen заявила про арешт майна компанії в Липецьку загальною вартістю два мільярди рублів.
Наприкінці липня фабрика Roshen виграла суд у російських податківців. Суд визнав незаконним донарахування податків до бюджету РФ на 35 млн руб з боку липецької фабрики Roshen.
Однак в серпні Арбітражний суд визнав законними штрафи в розмірі 15 тисяч рублів, які були накладені на липецьку фабрику Roshen за порушення митного законодавства.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас