На «Запоріжсталі» підвищили зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На «Запоріжсталі» підвищили зарплати

Фондовий ринок
1100
ПАТ «Запоріжсталь» і Група Метінвест з 1 жовтня 2016 р. підвищили заробітну плату працівникам підприємств в середньому на 5%, — повідомляє прес-служба підприємства. Це вже другий у поточному році перегляд окладів працівників, раніше в цьому році всім співробітникам була підвищена заробітна плата в середньому на 10%. Таким чином, з початку року заробітна плата металургів зросла в середньому на 15%.
«Зростання фонду оплати праці співробітників «Метінвесту» збільшить надходження до бюджетів міст, де розташовані підприємства групи – особливо тих, для яких вони є містоутворюючими. В першу чергу це — Маріуполь, Запоріжжя, Кривий Ріг та Авдіївка», — зазначив генеральний директор Метінвесту Юрій Риженков.
Генеральний директор ПАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма зазначив, що підвищення заробітної плати допоможе частково компенсувати працівникам підприємства втрати від підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.
«Ми обіцяли трудовому колективу при першій же можливості підвищувати заробітну плату, зараз така можливість з’явилася. Ми чудово розуміємо ситуацію, в якій опинився кожен громадянин України, і кожний працівник нашого комбінату в силу підвищення цін, в силу підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Тому при будь-якій можливості ми будемо робити все, щоб компенсувати ці втрати нашим працівникам», — повідомив Шурма.
За словами Ростислава Шурми, завдяки останньому підвищенню заробітної плати на комбінаті «Запоріжсталь» кожен місяць місцевий бюджет м. Запоріжжя буде додатково отримувати 1 млн гривень. Також додатково понад 1 млн гривень буде надходити від комбінату й у Пенсійний фонд України.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас