Бізнес-акселератор Orange Fab Polska займеться підтримкою стартапів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнес-акселератор Orange Fab Polska займеться підтримкою стартапів в Україні

Фондовий ринок
229
Польський бізнес-акселератор Orange Fab Polska, організований великою європейською телеком-компанією Orange, анонсує запуск нового сезону програми підтримки стартапів. Цього року в програмі зможуть брати участь також компанії з України, Білорусі, Латвії, Литви та Росії. Заявки приймаються з 10 жовтня до 12 грудня. Фіналісти будуть озвучені в середині лютого 2017 року. Програма триватиме 12 тижнів до весни 2017 року.
В ході програми фіналісти зможуть взяти участь у кількох воркшопах, організованих залежно від специфіки проектів; звернутися за консультаціями до провідних експертів з усього світу, отримати доступ до бази клієнтів Orange Fab’s partners. Також планується кілька пітчинг-сесій (як локального, так і міжнародного рівня) та іншого роду заходів.
Компанія Orange Fab Polska зацікавлена в проектах у таких сферах: B2B сервіси (MDM, кібербезпека), хмарні технології, connected home, high bandwidth disruption, Internet of Things, мобільні платежі та ін.
Найбільш перспективні стартапи зможуть отримати фінансову допомогу до €10 тис. Розглядаються різні варіанти подальшого партнерства між Orange і стартапами, у тому числі капітальні інвестиції в проекти або викуп частки в компаніях.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас