Deutsche Bank може уникнути покарання в зв'язку зі скандалом в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank може уникнути покарання в зв'язку зі скандалом в Росії

Фондовий ринок
846
Deutsche Bank розслідує велике відмивання грошей в Росії. Німецький Deutsche Bank, за інформацією Süddeutsche Zeitung, може уникнути покарання в зв’язку зі скандалом в Росії.
“Хоча розслідування сумнівних операцій ще триває, Федеральне відомство з нагляду за фінансовим сектором (Bafin), не знайшовши доказів, судячи з усього, обмежиться приписами, націленими на поліпшення ризик-менеджменту”, – йдеться в повідомленні. Разом з тим, представники Bafin і Deutsche Bank відмовилися коментувати дану інформацію.
Відзначається, що британські та американські фінансові органи продовжують займатися розслідуванням так званих «дзеркальних» угод з цінними паперами, які проводив російський Deutsche Bank, що, можливо, дозволило вивести з країни близько 10 млрд доларів російським клієнтам, якы підпали під санкції.
Так, згідно з інформацією Bloomberg, йдеться про рахунки близьких осіб російського президента Володимира Путіна, зокрема, братів Аркадія і Бориса Ротенбергів.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Велика Британія проведе розслідування діяльності Deutsche Bank в Росії. Відзначимо, Deutsche Bank AG визнав, що вперше розслідує значний обсяг підозрілих угод на російському ринку акцій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас