Суд визнав банкрутом будівельну компанію кримського "спікера" Константинова - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд визнав банкрутом будівельну компанію кримського "спікера" Константинова - ЗМІ

Фондовий ринок
529
З позовом про визнання будівельної компанії Володимира Константинова банкрутом до суду звернулося комунальне підприємство Управління контролю за благоустроєм міста Дніпра.
Рішення про визнання компанії “Консоль” банкрутом виніс Київський апеляційний господарський суд. Як випливає з ухвали, позивач звертався до суду ще в 2014 році, однак тоді суд повернув позов. Не погодившись з рішенням суду першої інстанції, позивач подав апеляцію, яку виграв, передають “Події Дніпра”.
Видання пояснює, що фірма “Консоль”, яка веде будівництво по всій країні, заборгувала своїм кредиторам величезні суми грошей. В тому числі, кредиторами виступали звичайні громадяни, які купували квартири заздалегідь в довгобудах “Консолі”, які так і не були здані в експлуатацію. ТОВ “Консоль ЛТД” зареєстровано за адресою: Сімферополь, вул. Бородіна, 16. Компанію пов’язують з родиною кримського спікера Константинова. Однак, незважаючи на погану репутацію фірми і те, що вона через офшорні компанії належить чинному “спікеру” окупованого Криму Володимира Константинова, “Консоль” продовжувала працювати в Україні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас