"Укртранснафта" заправилася на 36 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртранснафта" заправилася на 36 мільйонів

Фондовий ринок
301
ПАТ “Укртранснафта” за результатами тендеру уклало низку угод про постачання палива до кінця року на загальну суму 36,18 млн грн.
Про це повідомляється в системі “Прозорро”.
ТОВ “Нафтотрейд Ресурс” на 23,6 млн грн поставить дизельне паливо, бензин марок А-92 і А-95.
Дизель коштує в середньому 14,69 грн/л. Це на чверть дешевше середньої роздрібної ринкової ціни, яка, за даними “OilNews”, становить 19,45 грн/л.
Середня ціна бензину А-95 складає 17,34 грн/л, що на 22% дешевше ринку.
ТОВ “Вог Рітейл” замовили дизпалива і бензину А-92 на 12,58 млн грн. У цьому випадку дизель на 30% дешевше ринкової ціни.
У торгах брали участь ПП “Окко-Бізнес Контракт”, ТОВ “Кворум-Нафта” та ТОВ “Торговий дім “Авіас”.
Ціна “Кворум-Нафта” по одному з лотів була на 8% нижча, але фірма відмовилася від підписання договору.
Заявки ТОВ “Техойл Ритейл” та ТОВ “Транс Ойл-Лтд” не допустили до аукціону: першу – за нібито недостовірні дані про АЗС, а другу – через відсутність всіх документів.
Відхилення відбулося на етапі перекваліфікації, тому невідомо, чи були їхні ціни нижчі.
“Нафтотрейд ресурс”, створений десять років тому, почав вигравати тендери тільки в лютому цього року. Відтоді він виграв їх в “ВДЗ” на 846,16 млн грн. і в “Прозорро” на 125,080 млн грн.
Фірма зареєстрована в Луцьку по вул. Кременецька, 38, де прописані кілька фірм з групи “Континіум”, в тому числі “Вог Ритейл”.
З січня засновником “Нафтотрейд ресурсу” є Юрій Йоржик, який також керував ТОВ “Ойл карт центр”. У нього засновниками були Віктор Леуш і Валентин Цьось.
Леуш є міноритарним акціонером “Банку інвестицій та заощаджень”, який належить власникам “Континіуму” Степану Івахіву, Сергію Лагуру, Сергію, Корецькому, Петру Димінському і Євгену Єремєєву – братові покійного лідера групи Ігоря Єремєєва.
Як відомо, у червні НАК “Нафтогаз України” призначив свого виконавчого директора Андрія Пасішника першим заступником генерального директора та членом дирекції оператора нафтотранспортної системи компанії “Укртранснафта”.
Пасішник до призначення в “Нафтогаз” працював на керівних посадах в ТОВ “Вог Ритейл” та ТОВ “Золотий екватор” покійного нардепа Ігоря Єремєєва, займаючись GR-зв’язками з органами влади.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас