Група UniCredit в ЦСЄ реорганізується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Група UniCredit в ЦСЄ реорганізується

Фондовий ринок
917
Банки-члени групи UniCredit в регіоні ЦСЄ переходять у підпорядкування до UniCredit S.P.A.
30 вересня завершився проект передачі банківського бізнесу групи UniCredit в регіоні Центральної та Східної Європи в підпорядкування UniCredit S.p.A. зі штаб-квартирою в Римі. До цього управління компаніями групи в цьому регіоні здійснювалося UniCredit Bank Austria AG з головним офісом у Відні.
Процес перепідпорядкування проходив в кілька стадій: спочатку відбулося від’єднання банківського бізнесу групи UniCredit в ЦСЄ від UniCredit Bank Austria AG і приєднання його до UCG Beteiligungsverwaltung GmbH з подальшим злиттям останнього і UniCredit S.p.A., йдеться в повідомленні банку.
В UniCredit відзначають, що така реорганізація бізнесу допоможе спростити структуру групи, а також полегшить управління активами під керівництвом генерального менеджера групи Джанні Франко Папа.
Бізнес в ЦСЄ є ключовим активом групи UniCredit і, як очікується, стане ядром подальшого розвитку групи за рахунок роботи на найбільш динамічних ринках Європи і більш тісної співпраці з банками групи в інших регіонах. Завдяки новій структурі група стане більш мобільною в питаннях розподілу капіталу і фінансування, а також управління ліквідністю між регіонами своєї присутності.
В рамках проекту перепідпорядкування відбулася також передача кредиту від UniCredit Bank Austria AG на суму $79 млн, виданого UniCredit Bank в Україні, новому акціонеру – UniCredit S.p.A.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас