Procter&Gamble продала свій косметичний бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Procter&Gamble продала свій косметичний бізнес

Фондовий ринок
855
Один з лідерів світового ринку споживчих товарів – компанія Procter & Gamble (P&G, США) – закрила операцію з продажу свого косметичного бізнесу компанії-виробнику Coty Inc. приблизно за 11,4 мільярда доларів, – повідомили в P&G.
Як відомо, ще в липні 2015 року P&G повідомляла, що продає свій косметичний бізнес Coty Inc. Угода включає в себе бренди відділів Salon Professional, Retail Hair Color, Cosmetics і Fine Fragrance, а також деякі бренди товарів для укладання волосся.
«Завершення даної угоди є ключовим кроком на шляху повернення до зростання виручки P&G та генерування грошових коштів», – цитує прес-служба компанії головного виконавчого директора P&G Девіда Тейлора.
Нагадаємо, Procter & Gamble, що базується в штаті Огайо, була заснована в 1837 році. Компанія спеціалізується на виробництві товарів широкого вжитку, а її продукція реалізується більш ніж в 180 країнах. Серед найбільш відомих брендів – пральні порошки Tide і Ariel, серія засобів для догляду за волоссям Pantene, зубні пасти Crest і Blend-a-med. Компанія Coty була заснована в 1904 році в Парижі, займається виробництвом ароматичних речовин, декоративної косметики та засобів для догляду за тілом. Компанія співпрацює з брендами Calvin Klein, Chloe, Davidoff, Marc Jacobs і Adidas.
Раніше Hubs повідомляв, що компанія Berkshire Hathaway інвестора Уоррена Баффета дійшла згоди про купівлю виробника батарейок Duracell у Procter & Gamble. P&G мала отримати $4,7 млрд власними акціями.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас