ОСАГО в Україні — кращий вибір автомобілістів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОСАГО в Україні — кращий вибір автомобілістів

Особисті фінанси
245
Навіть для найдосвідченішого водія, максимально уважного на дорозі, велика ймовірність виникнення різного роду неприємних і несподіваних ситуацій. Адже він оточений такими ж людьми, як він сам, і далеко не всі з них також уважні. Крім того, не варто випускати з уваги чинники на зразок погодних умов, спущеного колеса, різкого розвороту іншого транспорту і т. д. Ніякий тривалий стаж найдосвідченішого водія не допоможе вам в таких ситуаціях.
Зате вам і вашому автомобілю допоможе страховий поліс — наприклад, ОСАГО Київ. У всіх містах України цей різновид страхування вважається не тільки обов’язковим, але і дуже зручним. Його особливість — дуже вигідні умови, на яких укладається договір. Сюди входить доставка палива, можливість цілодобової безкоштовної евакуації, а за необхідності — навіть ремонт вашого транспортного засобу просто на дорозі.
Які ще існують види страхування автомобілів
Крім ОСАГО існує цілий ряд популярних програм та видів страхування. Наприклад, ви можете забезпечити собі своєчасне відшкодування непередбаченого збитку, отримавши поліс КАСКО «Все включено». Крім того, існує полегшений тип цієї страхової програми під назвою «КАСКО Лайт».
Якщо вашому автомобілю менше 15 років, вам підійде страховка КАСКО Автозахист. А для власників авто, якому ще немає 10, але вже більше 3 років, оптимальним варіантом стане програма КАСКО 5+.
Кожен водій може проявити свідомість і добровільно застрахувати свою цивільну відповідальність. Для цього існує програма добровільної автоцивілки — ДГО.
Що необхідно знати водію, перед оформленням поліса
Перед тим, як укладати договір страхування, необхідно уважно підійти до вибору страхової компанії. Ваш майбутній автостраховик повинен бути:
  • досвідченим;
  • відповідальним;
  • з гарною репутацією;
  • зі своїм штатом кваліфікованих фахівців.
Всім цим характеристикам відповідає страхова компанія АХА Страхування. Якщо ви оберете надійного страховика — отримаєте впевненість у тому, що в критичну хвилину вам завжди прийдуть на допомогу, а страхові виплати будуть нараховані своєчасно і в повному розмірі.
Відповідальність на дорозі передбачає не тільки дотримання ПДР, але також і страхування автомобіля, яке вбереже і вас, і оточуючих від багатьох наслідків неприємних пригод та ситуацій на дорозі. Щасливої та безпечної вам дороги!
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас