Американська Marriott придбала мережу готелів Starwood за $13,6 мільярда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська Marriott придбала мережу готелів Starwood за $13,6 мільярда

Світ
282
Американський гігант готельного бізнесу Marriott International Inc. завершив операцію з придбання міжнародної мережі готелів Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., повідомляє Прайм з посиланням на Marriott International.
“У рамках угоди, вартість якої склала 13,6 мільярда доларів, буде утворена найбільша в світі мережа готелів. Вона буде представлена більш ніж в 110 країнах і матиме понад 5,7 тисячі готелів з приблизно 1,1 мільйона номерів в цілому. Відзначається, що завдяки злиттю компаній очікуваний ефект щорічної економії коштів може скласти 250 мільйонів доларів”, – йдеться в повідомленні.
“Разом з брендами Starwood, їхніми прекрасними готелями і талановитою командою, ми різко розширили наші можливості забезпечити клієнтів найкращими враженнями”, – наводяться в релізі слова виконавчого директора і голови правління директорів компанії Marriott International Білла Марріотта (J. W. “Bill” Marriott, Jr.).
Готельна мережа Marriott була заснована в 1993 році. Штаб-квартира розташована в США. Компанія надає послуги управління більш ніж 4,4 тисячі готелів у 87 країнах і регіонах світу. Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. заснована в 1930 році. Штаб-квартира також розташована в США. Вона управляє більш ніж 1,3 тис. готелів у 100 країнах світу. Штат компанії налічує близько 188 тисяч осіб.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас