Банк Англії хоче провести розширені стрес-тести по всій фінансовій системі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Англії хоче провести розширені стрес-тести по всій фінансовій системі

Світ
112
Банк Англії пропонує провести розширену програму стрес-тестів, які охоплять не лише банківський сектор країни, а й клірингові палати, хедж-фонди, страхові компанії та інвестиційні фонди грошового ринку.
Розширене стрес-тестування фінансової системи може бути наступним кроком з боку регулюючих органів, щоб усунути недоліки, які підривають стабільність, йдеться в заяві Банку Англії, опублікованій в середу.
Англійський регулятор вже не раз говорив про стрес-тести в секторі управління активами, а в новому щоквартальному бюлетені розповів про переваги загальносистемного тестування, вказуючи на тісний зв’язок між банками і учасниками ринку.
“У той час як макропруденціальні органи вже займаються аналізом взаємозв’язків між різними частинами фінансової системи, жодна влада досі не провела всеосяжний масштабний стрес-тест системи», – йдеться в бюлетені.
У минулому році Рада з фінансової стабільності, під головуванням губернатора Банку Англії Марка Карні, запропонував регулюючим органам розглянути загальносистемне тестування.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас