У пристроях Samsung з'явиться захист за голосом і обличчям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У пристроях Samsung з'явиться захист за голосом і обличчям

Технології&Авто
346
В останньому флагманському смартфоні Galaxy Note 7 компанії Samsung крім дактилоскопічного датчика, який став вже стандартом, є сканер райдужної оболонки ока, що дозволяє розблокувати апарат поглядом. Незабаром в пристроях південнокорейського гіганта з’являться і такі способи біометричної аутентифікації, як розпізнавання голосу і обличчя користувача.
Важливо відзначити, що подібні функції вже давно присутні в деяких Android-пристроях, але у випадку з Samsung точність буде набагато вищою. Справа в тому, що виробник оголосив про співпрацю з компанією Sensory, що є розробником технології TrulySecure.
Важливо відзначити, що Samsung буде використовувати розпізнавання голосу і обличчя не для розблокування пристрою, а для захисту додатків, підтвердження мобільних платежів та інших дій. Це дасть користувачам більше можливостей для підтвердження будь-яких операцій. Наприклад, якщо скористатися сканером відбитків пальців в даний момент неможливо через мокрі руки, то можна пройти аутентифікацію за допомогою голосової команди, або просто подивившись в камеру смартфона. При цьому користувач зможе сам вибрати зручний йому спосіб перевірки особистості.
Варто також відзначити, що компанія Sensory вже давно присутня на мобільному ринку зі своєю технологією TrulySecure. Вона випустила додаток AppLock Face/Voice Recognition, який, як випливає з назви, дозволяє захистити додатки або іншу інформацію на пристрої за допомогою голосу або знімка обличчя.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас