Компанія SanDisk випустила першу в світі SD-карту з об'ємом 1 ТБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія SanDisk випустила першу в світі SD-карту з об'ємом 1 ТБ

Технології&Авто
643
20 вересня американська компанія SanDisk представила SD карту з рекордною місткістю – 1 ТБ. Терміни запуску у виробництво і ціна поки не повідомляються.
Терабайтна карта пам’яті поки що є лише прототипом, але SanDisk вже рекламує здатність карти адекватно обробляти 4K, 8K, VR і 360-градусне відео, пише engadget.com.
Ціна новинки, ймовірно, буде досить високою, хоча, з огляду на, що варіант ємністю 512GB обходиться приблизно в триста доларів, відеооператори цілком можуть дозволити собі і терабайтну карту, бо “нікому не хочеться переривати запис заради заміни сховища даних”. Крім того, терабайтна карта може стати резервною копією майже будь-якого пристрою, яким ви володієте.
Додамо, що шістнадцять років тому SanDisk представила свою першу 64-мегабайтну карту пам’яті формату SD. А в 2014 році в продаж надійшла SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I об’ємом 512 ГБ. З кожним роком виробники примудряються втиснути все більший обсяг пам’яті в звичний форм-фактор, а значить, і терабайтна картка надійде в продаж зовсім скоро.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас