У світі дорожчає нафта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У світі дорожчає нафта

Енергетика
644
Нафта дорожчає в середу на очікуваннях зустрічі ОПЕК в Алжирі.
Листопадові ф’ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures на 8:13 подорожчали до $46,46 за барель. Котирування ф’ючерсів на нафту WTI на листопад на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялися до $44,81 за барель.
Залежно від обговорень перед неофіційною зустріччю ОПЕК або під час неї члени картелю можуть прийняти рішення про те, щоб зробити її позачерговим засіданням, оскільки участь у ній візьмуть представники усіх 14 членів ОПЕК, заявив глава міністерства енергетики Алжиру Нуреддін Бутерфа.
За його словами, пропозицію нафти на світовому ринку необхідно скоротити на 1 млн барелів на добу, щоб збалансувати ринок і стабілізувати ціни.
Між тим Американський інститут нафти (American Petroleum Institute, API) напередодні повідомив, що комерційні запаси нафти в США минулого тижня впали на 7,5 млн барелів. Офіційні дані будуть оприлюднені в середу о 17:30, і агентство S&P Global Platts оцінило зростання запасів нафти в США минулого тижня в 2,8 млн барелів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас