Камери на нових iPhone 7 поки що не виправдовують завищених очікувань - дослідження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Камери на нових iPhone 7 поки що не виправдовують завищених очікувань - дослідження

Технології&Авто
1071
Камери, якими оснащені нові моделі смартфонів iPhone 7 і iPhone 7 Plus, роблять знімки відмінної якості, проте мало чим перевершують попередні моделі, говориться в дослідженні, проведеному Consumer Reports.
Зокрема, смартфони останнього і попереднього модельного ряду продемонстрували подібні показники при нерухомій зйомці і зйомці в затемненому приміщенні. Крім того, новий спалах на iPhone 7 виявився не кращим, ніж спалах на смартфонах попередньої моделі.
При цьому знімки, зроблені фронтальною камерою iPhone 7 Plus, були кращої якості, ніж у випадку з iPhone 7, що викликало підозри дослідників, оскільки Apple не повідомляла про відмінності між ними.
Відзначається, що експерти Consumer Reports поки що не тестували камери на предмет відеозйомки. Крім того, оновлений функціонал iPhone 7 Plus для портретної зйомки буде доступний тільки після виходу оновленого ПЗ, яке з’явиться до кінця поточного року.
Також дослідники відзначили покращену якість динаміків, що дають стереоефект, але не помітили різниці між навушниками, що поставляються зі смартфонами 6-ї серії, і новими навушниками з роз’ємом Lightning. Застосування адаптера ніяк не впливає на якість звуку.
Як повідомлялося, нові смартфони iPhone 7 і iPhone 7 Plus отримали закруглений корпус зі скла і алюмінію, а також перероблену кнопку Home з розпізнаванням сили натискання і Taptic Engine. Гаджети мають два стереодинаміки і захист від води і пилу за стандартом IP 67.
При цьому гаджети втратили 3,5-міліметровий роз’єм для навушників, які тепер приєднуються через порт Lightning. У комплекті з iPhone буде і перехідник для стандартних навушників. Крім того, Apple показала бездротові навушники AirPods з чіпом W1 і датчиками руху.
Камера iPhone 7 отримала 12-мегапіксельний сенсор і оптичну стабілізацію зображення. Знімки будуть оброблятися за допомогою нового чіпа iP7. Фронтальна камера зможе робити знімки в HD і має роздільну здатність в 7 мегапікселів.
iPhone 7 Plus отримав подвійну 12-мегапіксельну камеру з десятикратним оптичним збільшенням і новим портретним стилем фотографії.
Обидва гаджета отримали нові чотириядерні 64-бітові процесори A10 Fusion з контролем енергозбереження та шестиядерний графічний чіп.
Власникам смартфонів буде доступно п’ять колірних рішень: золотий, сірий, рожевий, чорний і чорний онікс.
Apple також представила нову версію iOS 10 з великою кількістю нових функцій і поліпшеною роботою голосової помічниці Siri.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас