Південна Корея буде купувати українське м'ясо і молоко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південна Корея буде купувати українське м'ясо і молоко

Аграрний ринок
493
Південна Корея висловила велику зацікавленість в імпорті української продукції тваринництва, зазначивши її високу якість і органічність завдяки відсутності використання ГМО.
Про це повідомляє прес-служба Асоціації тваринників України.
Напередодні відбулася ділова зустріч, на якій були присутні консул посольства Республіки Корея Шин Кю Хо, керівник Департаменту продовольства і маркетингових досліджень Корейського аграрного економічного інституту Хуг Дук, керівник європейської філії компанії Eurofarm (Сеул, Корея) Янг Юн Юнг і дослідник Агропродовольчого центру компанії Eurofarm Сео Ганчеол .
Але є ще нюанси, над якими потрібно попрацювати, зокрема, в галузі молочного виробництва.
Так, в Україні тільки кілька заводів мають таку установку як Ultra High Temperature – обладнання для перевезення молока, яке здатне повністю забезпечити збереження його якості: всіх поживних речовин в їхньому первинному вигляді. Таке молоко більш органічне і екологічно чисте. На жаль, більшість переробників не мають подібного обладнання. Але корейці готові допомогти в цьому, проінвестувавши проект.
Також корейська сторона планує побудувати в Україні власний молокопереробний завод для прямого імпорту молока до своєї країни.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас