Oracle пропонує бізнесу простий спосіб розробки чатботів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Oracle пропонує бізнесу простий спосіб розробки чатботів

Технології&Авто
609
Технічний директор Oracle Ларрі Еллісон представив на конференції Oracle OpenWorld нову платформу з розробки чатботів, яку компанія позиціонує як простий та зрозумілий інструмент для бізнесу.
Цей інструмент не вимагає знань Java, PHP або навіть JavaScript, каже співзасновник Oracle Еллісон. Все необхідне можна зробити, переміщуючи об’єкти в графічному інтерфейсі користувача. Створені на його основі боти зможуть працювати в програмах на зразок Facebook Messenger, Slack і Kik.
Гостям конференції Еллісон продемонстрував роботу створеного за допомогою програми Oracle чатбота всередині Facebook Messenger. Бот отримав завдання замовити візитки, уточнив посаду, адресу та кількість. Після чого розмістив замовлення.
Про терміни запуску платформи і вартість її послуг Еллісон нічого не сказав, повідомляє VentureBeat.
Друга новина, яку Еллісон озвучив на конференції — запуск другого покоління хмарної інфраструктури для сторонніх розробників, яка, за його словами, стане серйозним конкурентом для Amazon Web Services. «Зараз ми агресивно входимо в інфраструктуру і створюємо дата-центри нового покоління по всьому світу», — заявив Еллісон.
Подібним принципом керувалися і розробники платформи ManyChat, яка дозволяє створювати чатботів для Telegram людям, які не володіють навичками програмування. Вони розсилають повідомлення за розкладом — інформацію, статистику, цитати релігійного змісту. За допомогою цієї платформи було створено вже понад 170 тисяч чатботів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас