Індонезія може вимагати від Google понад $400 млн за несплату податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індонезія може вимагати від Google понад $400 млн за несплату податків

Фондовий ринок
174
Індонезія має намір продовжувати розслідування відносно Google за підозрою в несплаті податків в країні протягом п’яти років, сказав агентству Рейтер глава відділу податкової інспекції з особливих справ країни Мухаммад Ханіф (Muhammad Hanif).
За його оцінками, податкові зобов’язання, включаючи штраф за прострочення, можуть скласти за 2015 рік 5,5 трильйона індонезійських рупій (приблизно 418 мільйонів доларів). При цьому суму за п’ятирічний період він відмовився назвати.
Раніше агентство повідомляло, що податкова служба Індонезії стала підозрювати Google в несплаті податків в країні після того, як компанія відповіла відмовою на прохання відомства перевірити її податкові звіти.
Ханіф також додав, що в понеділок в індонезійському офісі Google проводиться перевірка. Крім того, податкова служба планує проводити розслідування відносно інших компаній.
Раніше влада Індонезії вимагала вивчити податкові звіти індонезійських підрозділів трьох інших американських компаній – Yahoo, Twitter і Facebook.
На питання прокоментувати ці заяви, в індонезійському підрозділі Google заявили агентству, що компанія заплатила всі необхідні податки і продовжує співпрацювати з місцевими органами влади.
За матеріалами:
ПРАЙМ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас