Chernovetskyi Investment Group вирішила інвестувати в АПК України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chernovetskyi Investment Group вирішила інвестувати в АПК України

Аграрний ринок
662
У CIG, яка до цього часу інвестувала виключно в українські та зарубіжні он-лайн сервіси (Zakaz.ua, Doc.ua, Eda.ua, Busfor, Kidoz і інші) заявили про розширення інвестиційних інтересів. Тепер компанія буде інвестувати в українські аграрні проекти.
Таке рішення в компанії пояснюють недооціненою перспективністю АПК України з точки зору інвестицій, вірою в те, що агросектор, як і ІТ-галузь, нашої країни має величезні шанси стати флагманом не лише на континенті, а й у світі.
Керуючий партер CIG Володимир Кривко каже: «Ми не випадково обрали агросектор і інвестування в оффлайн-проекти. Україна має величезний потенціал в агросекторі. Ще 100 років тому вона вважалася ключовим гравцем на ринку с/г продукції. Сьогодні, як і сто років тому, частка АПК в економіці України вражає: в 2014 році АПК став найбільшим джерелом валютних надходжень країни. У 2015 році Україна експортувала продтоварів і аграрної продукції на $14,5 млрд., що в загальній структурі експорту склало 38%, металургія з часткою 24,8% залишилася далеко позаду. За обсягом експорту зерна Україна в сезоні 2014-2015 років посіла третє місце в світі після США і ЄС. Ми впевнені, що в найближчі роки АПК може стати провідною галуззю в економіці України”
За словами Кривка, цей напрямок ні в Україні, ні в жодній іншій країні не може ефективно розвиватися без технологій і новаторського підходу. В Україні ж агро-бізнес ведеться консервативно, по-старому. Це відкриває величезні можливості для збільшення врожайності з одиниці площі для тих, хто буде використовувати технології, які вже давно використовують у США і Європі.
“Ми віримо в те, що за достатнього фінансування, з використанням новітніх технологій та з українською працьовитістю Україна буде провідним світовим гравцем на ринку продовольства», – зазначає керуючий партер CIG.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас