Гігант логістики Fiege найняв на роботу роботів (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гігант логістики Fiege найняв на роботу роботів (відео)

Фондовий ринок
726
Одна з найбільших логістичних компаній світу, Fiege, з оборотом €1,4 млрд на рік, замовила на пробу трьох роботів для роботи на взуттєвому складі. Автоматичних вантажників TORU Cube поставить німецька фірма Magazino, співвласником якої є Siemens.
Схожі на пересувні холодильники роботи отримуватимуть команди по мережі WLAN і братимуть з полиць прямокутні предмети вагою не більше 3 кг, з найнижчих до найвищих полиць. Вони можуть переносити одночасно 6-8 коробок і виконувати кілька замовлень одночасно. Система безпеки розпізнає перешкоди і людей, дозволяючи уникати зіткнень.
Рефлектори або маркери на підлозі (стандартний спосіб розмітки маршруту для роботів) не знадобляться — TORU Cube здатний запам’ятати дорогу і скласти карту складу, якою може поділитися з колегами-новачками.
data-role=“fb-post” data-href=”“>
Fiege планує почати використання роботизованих вантажників на одному зі своїх складів у Гамбурзі вже у вересні. Президент компанії Йенс Фіге підкреслив, що досвід використання роботів у них вже є, але систему машинного сприйняття вони використовують вперше, і роблять це в рамках програми «інтралогістики» — оптимізації, автоматизації та інтеграції потоків товарів, пише ZDNet.
До речі, в Університеті Джорджії придумали, як зробити так, щоб роботи-вантажники не завмирали, боячись зіткнутися один з одним.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас