iOS 10 перетворила частину iPhone на "цеглини" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iOS 10 перетворила частину iPhone на "цеглини"

Фондовий ринок
2353
3 вересня Apple почала роздавати власникам iPhone і iPad нову, десяту версію своєї мобільної платформи, яка після апдейту почала блокувати смартфони і планшети.
Як зазначає видання, для здивованих користувачів одразу ж випустили інструкцію, що робити в разі, якщо щось пішло не так.
“У нас трапилися невеликі неполадки з оновленням софта, які торкнулися малої кількість користувачів в першу годину доступності. Проблему швидко вирішили, ми приносимо вибачення своїм покупцям. Всі, хто зіткнувся з цим, повинні підключитися до iTunes, щоб завершити апдейт, або ж зв’язатися з AppleCare”, – прокоментували ситуацію в компанії.
Як повідомляється, в новій ОС оновили додаток для Apple Music, тепер фонотека користувача є екраном за замовчуванням. З’явилася можливість дивитися слова пісень.
Додаток для обміну повідомленнями iMessage став більш схожим на інші сучасні популярні месенджери.
Після поновлення додаток зможе обробляти і програвати rich-лінки (відео, наприклад). Він також навчилося підкреслювати всі слова, які можна прив’язати до емодзі, і пропонувати користувачеві додати ці емодзі в текст.
У iMessage також з’явилося щось на зразок магазину зі сторонніми додатками – стікерами, віртуальними клавіатурами. Додали сюди і можливість писати від руки.
Важливим оновленням став окремий додаток Home для iOS, який дозволяє контролювати всі віддалені пристрої (вмикати/вимикати світло, закривати і відкривати двері) відразу з екрану блокування.
Також компанія випустила апдейти до watchOS 3 і tvOS 10.
Нагадаємо, 7 вересня Apple показала iPhone 7 і нові Apple Watch.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас