«Банк «ЮНІСОН» продовжить виплати вкладникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Банк «ЮНІСОН» продовжить виплати вкладникам

Кредит&Депозит
313
Фонд гарантування вкладів внаселення повідомляє, що ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» продовжує виплати вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 31 липня 2016 року включно, а також здійснюються виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).
Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим Національним банком України до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (28 квітня 2016 року).
Виплати коштів здійснюються через відділення ПАТ «БАНК «ЮНІСОН». Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам попередньо необхідно зателефонувати до контакт-центру ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» (0 800-300-307) для призначення дати виплат. Після цього, вкладники мають звернутись до відділення ПАТ «БАНК «ЮНІСОН», де було відкрито вклад/рахунок та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас